.
Jeroen Meus
zaterdag 30 maart 2024

Jeroen Meus: “Ik zeg zo vaak mogelijk ‘ja’”

Hij grijpt elke kans

Jeroen Meus is heel erg populair als presentator van ‘Dagelijkse Kost’ en als schrijver van kookboeken, maar met ‘De Mosterd van Meus’ wilde hij graag nog eens iets anders doen.

“De kijkers gaan de vertrouwde tv-keuken in Leuven zes weken moeten missen. Dat koken op locatie geeft Dagelijkse kost ook wat zuurstof. Na corona had de directie van de VRT me gevraagd om na te denken over een nieuw programma waarin ik de wereld verken, zoals ik al met de reeks Goed volk twee seizoenen had gedaan. Elk jaar kan er naast Dagelijkse kost nog één programma bij voor mij”, klinkt het in Story.

Jeroen sluit de kans ook niet uit dat we hem ooit nog eens aan het werk zullen zien als quizmaster. Maar het is nog niet voor meteen. De kans moet zich voordoen.

“Ik zeg zo vaak mogelijk 'ja' tegen alles wat zich aandient in het leven. Dat is een beetje mijn handelsmerk. Daarom kan ik ook paardrijden en duiken. Ik probeer zo veel mogelijk te proeven van alles. Dat heeft te maken met gulzigheid, en interesse. Ik heb maar één leven. Dat is al zo kort en ik wil er alles uithalen.”

Bio van Jeroen Meus

Meer Over:

Jeroen Meus