.
Jeroen Meus en Stéphanie De Roover
woensdag 29 maart 2023

Jeroen Meus: “Ik zal altijd verdrietig blijven”

Hij moest afscheid nemen van zijn broer

Enkele maanden geleden moest Jeroen Meus afscheid nemen van zijn broer Wim. Hij verloor de strijd tegen darmkanker. Speciaal rond dat verlies maakte Jeroen de reeks ‘Dagen zonder broer’.

Daarin konden we zien hoe Jeroen zijn dagen beleeft zonder dat zijn broer er nog is. En dat was soms best emotioneel.

We zijn nu een paar maanden ver en gelukkig gaat het goed met Jeroen. Hij heeft de dood van zijn broer een plaats kunnen geven.

“Ik ben nog altijd verdrietig natuurlijk, dat zal ik voor de rest van mijn leven blijven. Eigenlijk wil ik ook niet dat dat ooit verandert. Maar ik heb wel veel nieuwe goeie moed. Ik ben ook een stuk rustiger geworden, doe mijn best, ben veel meer verkleefd met mijn familie dan vroeger”, zegt Jeroen in Gazet van Antwerpen.

Maar Meus is wel een pak minder naïef dan vroeger en hij moet toegeven dat hij dat ook best jammer vindt. “Het is plezant om af en toe een beetje naïef te zijn, toch? Je onschuld verlies je de eerst keer dat je door liefdesverdriet wordt gevloerd, het laatste stukje ben ik nu definitief kwijt. Het leven is nog altijd mooi, dat weet ik. Maar wel onfatsoenlijk brutaal.”

Bio van Jeroen Meus

Meer Over:

Jeroen Meus