.
Jeroen Meus
dinsdag 30 maart 2021

Jeroen Meus: 'ik ben fier dat me dat gelukt is'

Jeroen Meus trots op wat hij bereikt heeft.

Dit jaar is alles anders, dat heeft Jeroen Meus ook mogen ondervinden. Dinsdag zou de tv-kok graag op pad gegaan zijn om zijn boek ’10 jaar Dagelijkse Kost’ te promoten, maar dat feestje ging niet door. In plaats van alle traditionele radiozenders af te gaan, moest Jeroen Meus deze keer op een digitale manier zijn boek promoten. “Ja, deze keer zal het er iets anders uitzien. Dinsdag gaat hij namelijk de digitale toer op voor de lancering van zijn nieuwe kookboek”, laten de makers van Dagelijkse Kost weten.

“Er is maanden aan dit boek gewerkt. Ik ben omring door een groep van fijne mensen en die houden lijsten bij van waar welk recept uit 10 jaar ‘Dagelijkse Kost’ al is verschenen. Dat kan in een magazine of een tijdschrift zijn of natuurlijk in mijn boeken. Die recepten kan ik niet opnieuw gebruiken”, vertelt Jeroen Meus.

“Ik ben altijd een gastronomische kok geweest en ik ben eigenlijk wat gedwongen geweest om mijn recepten heel eenvoudig te maken en alles in klare taal uit te leggen. Ik ben fier dat me dat gelukt is, dat ik mijn beroep waarvoor ik gestudeerd heb mag vertalen naar een zo groot mogelijk publiek”, vertelde Jeroen Meus dinsdagochtend op Nostalgie.

Koop hier deze release

Bio van Jeroen Meus