.
Jeroen Meus
woensdag 3 april 2024

Jeroen Meus: “Het was hier het ideaal moment voor”

Hij is er erg tevreden over

Veel mensen herinneren het zich misschien nog, maar 5 jaar geleden presenteerde Jeroen Meus ‘Twee tot de zesde macht’. Hij verving op dat moment Bart De Pauw. Het was een opportuniteit waar hij geen ‘nee’ op kon zeggen.

“Ik ben toen gesprongen. Later kan ik aan mijn kleinkinderen zeggen dat ik nog quizmaster ben geweest. Ik doe alles in functie van later nergens spijt van te moeten hebben. Maar ik maak mijn keuzes weloverwogen. In de tv-wereld heb je een aantal kaarten in handen en je moet zorgvuldig kiezen welke je op tafel wilt leggen”, zegt Jeroen in Story.

Nu is Meus te zien in ‘De Mosterd van Meus’. Een geheel nieuw concept dat wel bij de kijkers van VRT 1 lijkt aan te slaan. Ideaal voor dus nog enkele nieuwe seizoen van te maken.

“Ik heb er ook een goed gevoel bij. Ik heb het programma in elk geval erg graag gemaakt. De mosterd van Meus ligt erg dicht bij mij en mijn vak als kok. Dit programma kwam voor mij op een ideaal moment, ook al omdat het lang geleden was dat ik nog een reportageprogramma had gemaakt.”

Bio van Jeroen Meus

Meer Over:

Jeroen Meus