.
Jeroen Lenaerts in Thuis
donderdag 23 juni 2022

Jeroen Lenaerts: “Hoera, ik mag blijven”

Hij zorgt voor een bloedstollende finale

De laatste tijd speelde hoofdinspecteur Tim, gespeeld door acteur Jeroen Lenaerts een belangrijke rol in 'Thuis'. Hij liet zich chanteren door drugsbaron Chris en zette zijn collega Dieter buitenspel. Dat riep heel wat verontwaardiging uit bij de kijkers van het programma. Tot duidelijk werd dat hij een undercover-operatie leidt.

Jeroen zelf was alvast kei-enthousiast over de verhaallijn. “Ik vind deze plottwist de max. De kijkers werden op het verkeerde been gezet en ik kon een Tim met haar op de tanden spelen. Zo leuk! Al ben ik blij dat hij geen schurk is geworden. Dat betekent dat ik nog in 'Thuis' mag blijven”, zegt hij in Dag Allemaal.

Voor de fans van Jeroen en zijn personage is dat alleen maar goed nieuws. Wanneer een personage een crimineel is of wordt, dan weet die ook meteen dat je einde nabij is, en dat je nooit heel lang zal meespelen in een soap.

“Alleen Luc Bomans slaagde er jarenlang in om door iedereen gehaat te worden, maar toch bleef hij ook nog sympathiek. Dat ik op fansites er flink van langs kreeg, daarvan was ik wel geschrokken. Het regende reacties als ‘Ah, de corrupte flik’ of ‘jij bent niet goed bezig, man!’ Dat belooft voor de seizoensfinale.”

Tijdens de vorige seizoensfinale was het agent Tim die psychopaat Jacques neerschoot, maar werd het onderzoek door collega Dieter geleid. Dit jaar zorgt Tim voor de actie. “Logisch ook, want het korps bestaat maar uit 2 agenten. Maar wel 2 agenten die om de beurt alle zaken oplossen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jeroen Lenaerts

Meer Over:

Jeroen Lenaerts