.
News Image

Jens doet Bill Barberis zweten

Maandag op VTM.
Er zijn belangrijke en minder belangrijke boodschappen … behalve in Hoe Zal Ik Het Zeggen?. Jens Dendoncker haalt wekelijks werkelijk alles uit de kast om elke boodschap op een spectaculaire manier over te brengen. En dat blijkt in de smaak te vallen. Bijna 750.000 kijkers (live +2) keken naar de derde aflevering.

Ondertussen blijven de hulpkreten binnenstromen. En dus zet Jens zijn levenswerk verder. Eerste slachtoffer in de vierde aflevering is Marieke. Marieke is accountmanager, of beter gezegd: ze is een ‘ik ben wel acht uur per dag op mijn werk maar ik ben niet per se acht uur per dag aan het werken accountmanager’. Wat doet Marieke dan de rest van de tijd? Op Facebook zitten. Haar baas Benjamin heeft er genoeg van en wil voor eens en voor altijd duidelijk maken dat het zo niet verder kan. Als de nood het hoogst is, is Jens Dendoncker nabij.

Zes en een half jaar geleden schoot Cupido goed raak: Benjamin en Marie vormen een prachtig koppel. En dus is het niet meer dan normaal dat hij zijn werk verder zet wanneer Benjamin aan Marie wil vragen om te gaan samenwonen. Cupido van dienst is Jens Dendoncker. In een wit broekje, met een pruik en een pijl en boog in zijn handen brengt hij met grote overtuiging de boodschap. Wat kan liefde toch mooi zijn. En in Jens zijn geval: ook pijnlijk.

Iedereen kent Bill Barberis als een goede acteur en knappe man. Maar ook hij is niet perfect. Bill komt altijd te laat. “Maar echt altijd hé”, aldus zijn twee beste vriendinnen. Alle smeekbedes ten spijt, het probleem blijft zich herhalen. Dan zit er nog maar één ding op: Jens Dendoncker inschakelen. Die laatste huurt Bill in om boodschappen over te brengen aan kinderen. Maar één van hen draait de rollen om: “Je hebt ook een probleem. Je weet het, maar doet er niets aan.” Bill is behoorlijk van slag: “Ik zweet ervan.” Maar Jens’ aanpak blijkt wel effectief. “Ik beloof dat ik vanaf nu altijd op tijd kom.” Boodschap overgekomen dus!

Hoe Zal Ik Het Zeggen?, elke maandag om 20.35 bij VTM