You are here

Jens Dendoncker moet show annuleren

07/11/2019 05:56-

Dikke pech voor Jens Dendoncker en zijn publiek.

Normaal zou komiek Jens Dendoncker woensdagvond optreden in het cultureel centrum van Vilvoorde, dat optreden werd last-minute geannuleerd. Dendoncker, die niet alleen als komiek maar ook als presentator het mooie weer maakt, had de afgelopen dagen veel last van epilepsieaanvallen en was niet in de mogelijkheid om op te treden. De komiek deelde op Facebook het bericht dat hij niet in de mogelijkheid was om op te treden.

Jens Dendoncker moet al jaren leven van die epilepsieaanvallen, ook al probeert hij alle mogelijke prikkels die zo’n aanvallen uitlokken te vermijden, soms is hij zonder enige verklaring het slachtoffer van hevige aanvallen. Dat was eerder deze week het geval. “Met spijt in het hart moet ik de show van vanavond in Vilvoorde uitstellen. Ik heb de afgelopen dagen meerdere epilepsie-aanvallen gedaan en mijn lijf wil eventjes niet meer mee.”, schreef Jens op Facebook.

Gelukkig had hij ook goed nieuws, in samenspraak met de mensen van het cultureel centrum werd meteen een nieuwe datum geprikt: 26 februari 2020. De tickets van woensdag blijven geldig voor het optreden van volgend jaar. Jens kreeg heeft wat reactie op zijn post, ruim honderd mensen toonden begrip en wensten hem een goed en vlot herstel.

Meer nieuws over:

Jens Dendoncker

Gerelateerde foto's:

Bij Medialaan

Jens Dendoncker - Vilvoorde - 28/12/2018

Gerelateerde bio's: