.
Jens Dendoncker
woensdag 15 februari 2023

Jens Dendoncker moet grote schoenen vullen

Niels Destadsbader opvolgen is geen cadeau

Na het vertrek van Niels Destadsbader bij VTM moest men op zoek naar een nieuwe presentator van ‘The Masked Singer’ en het oog is gevallen op Jens Dendoncker. Geen gemakkelijke opdracht dus want Niels wordt aanzien als één van de lievelingen van Vlaanderen.

“Het zijn grote schoenen om te vullen. Niels is onvervangbaar, maar ik hoop dat de mensen ook mijn bijdrage zullen smaken. Ik ga op mijn eigen manier presenteren. Er zullen altijd mensen de voorkeur geven aan Niels maar ik trek me dat niet te veel aan”, vertelt Jens aan Story.

Ook bij de speurders zullen dus nieuwe gezichten zitten. “Ik heb een goed oog in Julie Van den Steen, onze ancien, maar heb ook heel veel vertrouwen in Bart Cannaerts. Hij is de man met de meest van de pot gerukte ideeën”, verklapt Jens aan Story.

Volgens hem zal het derde seizoen de kijker nog meer verbazen dan voordien. “Ik denk dat een paar maskers ook mijn bijdrage zullen smaken”, aldus Jens Dendoncker.

Voor hemzelf zal het alvast ook een volledig andere inkijk zijn nu hij niet bij de speurders zit maar daadwerkelijk naast de zangers zal staan.