.
Jens Dendoncker
dinsdag 30 augustus 2022

Jens Dendoncker is terug: “Ik mag de stoorzender zijn”

Hij presenteert een nieuw programma

Het najaar van VTM gaat van start en daar mag dit jaar Jens Dendoncker zeker niet bij ontbreken. Na een tijdje van afwezigheid is de comedian en presentator helemaal terug en is hij van plan om nog lang te blijven.

Jens is het gezicht van ‘Wie Zoekt Die Wint’, een programma waar de kandidaten 100.000 euro kunnen winnen door hun huis overhoop te halen en het geld te zoeken. Iets wat heel eenvoudig klinkt, maar Jens verzekert de kijkers dat het geld echt goed verstopt zit.

“Het geld zit zelfs verstopt achter valse muren. En wat doe ik in het programma? Ik speel voor stoorzender. Als ik de onnozelaar mag uithangen, dan ben ik in mijn element”, lacht Jens in Dag Allemaal.

Eind 2020 liet Jens zich opnemen met angststoornissen en verdween hij wat van het scherm. Een moeilijke periode voor Jens en zijn nabije omgeving.

“Het heeft lang geduurd, maar nu voel ik me weer de oude. Na mijn zwaarste periode heb ik nog afgezien van bijkomende kwaaltjes. Zo was ik sneller vermoeid en liet mijn geheugen mij al eens in de steek. Maar dat is nu allemaal voorbij.”