.
Jens Dendoncker
donderdag 3 december 2020

Jens Dendoncker in psychiatrische afdeling ziekenhuis

Jens Dendoncker speelt post opvallend bericht op Instagram.

Een tijdje geleden dook het nieuws op dat Jens Dendoncker in het ziekenhuis opgenomen was. Er was niet echt duidelijkheid over wat er precies aan de hand was en dus kwamen er ook in de omgeving van Jens heel wat vragen binnen. Dat is dan ook de reden waarom Jens op de vooravond van Rode Neuzen Dag duidelijkheid geeft over zijn situatie.

"Omdat we veel bezorgde berichtjes en vragen krijgen over mijn ziekenhuisopname kom ik graag zelf met een beetje duidelijkheid. Ik heb me een tijdje terug laten opnemen op een psychiatrische afdeling om van mijn angsten af te komen", schrijft Jens Dendoncker op Instagram. "Die angstgevoelens sluimerden al langer en de laatste weken was het voor mij en mijn omgeving duidelijk dat er stappen moesten worden ondernomen om hier met professionals aan te werken."

Jens besefte dat er actie moest ondernomen worden en hij krijgt nu de beste zorgen. "Ik word nu bijzonder goed bijgestaan door een team van psychologen, therapeuten en verplegend personeel. Hen wil ik dan ook - zeker in deze allesbehalve evidente tijden - nu al hartelijk bedanken voor hun goede zorgen", gaat Jens verder. "Ook wil ik iedereen bedanken die reeds (deels) op de hoogte was en vanop de zijlijn mee supportert. In de eerste plaats mijn dappere lief Lauren, mijn rots in de branding", schrijft Jens Dendoncker op Instagram.

"In het kader van Rode Neuzen Dag, zou ik iedereen die het mentaal moeilijk heeft en jongeren in het bijzonder, willen vragen om over jullie problemen, angsten en gevoelens te praten en (zoals ik) niet te wachten tot het te laat is om professionele hulp in te schakelen. Doe het voor jezelf, want dat verdien je", gaat Jens verder.

"Wij hopen dat we erop kunnen rekenen dat onze rust zal gerespecteerd worden. Heel veel liefde, Jens", zo besluit Jens Dendoncker zijn mededeling aan zijn volgers op Instagram.

En wij zenden héél veel liefde terug richting Jens en iedereen die in hetzelfde schuitje zit! Er zijn héél veel mensen die er écht voor jullie zijn.