.
Jens Dendoncker
donderdag 15 september 2022

Jens Dendoncker heeft opnieuw pech: “Niet het beste moment”

Hij kreeg geen goede kritiek

Keek u naar de allereerste aflevering van ‘Wie Zoekt Die Wint’? Honderdduizenden Vlamingen keken naar de allereerste oproepaflevering, waar getoond wordt hoe het spel gespeeld moet worden. Na de uitzending werden de inschrijvingen geopend en kon iedereen die dat wil zich inschrijven met zijn of haar gezin.

Of het programma veel succes zal kennen bij de inschrijvingen, dat valt voorlopig nog af te wachten. En ook de meningen over het programma zijn verdeeld.

“Wat een geldverspilling is me dat”, reageert iemand op sociale media. “Terwijl gezinnen amper hun rekeningen voor gas en elektriciteit kunnen betalen, zitten zij op tv hun huis te ruïneren. En dat in deze tijden van crisis, onvoorstelbaar”, schrijft iemand anders dan weer.

Voor Jens Dendoncker is dit alvast opnieuw een harde klap om te verwerken. Zo kreeg hij onlangs te maken met een erg pijnlijke relatiebreuk met Lauren Versnick. Het koppel was 4 jaar samen, maar besloten om als vrienden uit elkaar te gaan.

Bram De Brabander, televisierecensent van Het Laatste Nieuws reageert in Tv Familie op het programma. “Het is nu misschien niet het beste moment om zo’n programma uit te zenden. Zeker nu mensen worstelen om hun facturen te betalen. Langs de andere kant: de kandidaten beslissen natuurlijk zelf hoever ze gaan om die 100.000 euro te vinden. Als zij hun eigen huis vernielen, is dat vooral hun verantwoordelijkheid.