.
Jennifer Heylen
zaterdag 13 april 2024

Jennifer Heylen: “Ik kan er soms niet aan ontsnappen”

Niet iedereen vindt haar leuk

Als er iets is wat BV’s beter niet doen, dan is het wel de onlinecommentaren lezen die verschijnen na een televisieprogramma waar ze in te zien waren. Ook Jennifer Heylen probeert ze te allen tijde te ontwijken.

“Maar soms kan ik er niet aan ontsnappen. Mensen sturen me ook persoonlijke berichten. Dit is het recentste voorbeeld dat ik heb ontvangen: 'Het is de eerste keer dat ik 'De dag van vandaag' vroegtijdig heb afgezet. Ik wist niet dat overenthousiasme irritant kon zijn.' Mijn verschijning zat die mens blijkbaar zodanig in de maag dat hij me móést laten weten hoe geïrriteerd hij was. Hoe hard moet je me dan haten”, lacht Heylen in Humo.

Jennifer kan begrijpen dat niet iedereen haar graag heeft. En ze vergelijkt zichzelf dan ook met Meghan Markle.

“Zij moet nog maar buitenkomen of er komt kritiek. Bij mij voelt het soms ook zo aan. Onlangs postte ik een snowboardfilmpje waarin ik geen helm droeg: het was alsof half Instagram met geslepen messen klaarstond. Ik had zogezegd 'een voorbeeldfunctie voor kinderen'. Maar cru gezegd: ik heb niet om die functie gevraagd. Een voorbeeld voor jouw kinderen, dat ben je zelf.”

Bio van Jennifer Heylen

Meer Over:

Jennifer Heylen