.
News Image

Jennifer Heylen breekt record in Slimste Mens: “nochtans heb ik één grote zwakte”

Jennifer Heylen onthult haar zwakke plek...

Jennifer Heylen verpulverde dinsdagavond het record van radiostem Michèle Cuvelier in De Slimste Mens ter Wereld. Tot nu toe was niemand erin geslaagd de 598 seconden die Michèle Cuvelier ooit haalde te overtreffen, maar dat was zonder de actrice uit Instafamous gerekend.

De 29-jarige actrice scoorde in de filmpjes-ronde alleen al 320 seconden en eindigde met maar liefst 661 seconden. Zelfs Erik Van Looy en de jury wisten even niet wat te zeggen.

Nochtans schatte Jennifer Heylen haar eigen kansen bij De Slimste Mens slechts ‘gemiddeld’ in. “Ik denk wel dat ik een sterke speler ben omdat ik van veel dingen een beetje weet”, onthult Jennifer in Story. “Maar ik heb één heel grote zwakte: als dingen niet perfect gaan, begin ik onmiddellijk te panikeren.”

“Ik kan dan niets relativeren en al zeker niet mezelf. Ook omdat ik het zo graag goed wil doen. Mijn optimisme maakt dan snel plaats voor onrust – en dan maak je weleens fouten”, vertelt Jennifer Heylen in Story. Maar dinsdagavond verliep alles alvast vlekkeloos en was er nooit reden tot onrust.