.
Jelle Temmerman, Micheline De Keyzer
dinsdag 5 maart 2024

Jelle van ‘Mijn Restaurant’ zit in de problemen

Het restaurant is gesloten

Het eerste seizoen van ‘Mijn Restaurant’ werd ooit gewonnen door Jelle Temmerman en zijn moeder Micheline. Sindsdien heeft Jelle altijd een restaurant gehad, zoals zijn pizzazaak die hij tot voor kort had.

Jelle heeft dat restaurant voor onbepaalde tijd moeten sluiten. De man kampt met mentale problemen en kan zijn eigen zaak voorlopig niet openhouden.

Op Instagram schrijft Jelle het volgende: “Al enige tijd sukkel ik met mijn (mentale) gezondheid. Na lang twijfelen heb ik nu besloten om eerst aan mezelf te denken en te proberen mezelf terug te vinden. Momenteel breng ik meer schade dan winst toe aan Kwizien Brut, zodat het beter is om even wat gas terug te nemen”, citeert Dag Allemaal.

Hoe lang het restaurant toe zal blijven, dat valt nog af te wachten. Ook onder welke vorm het weer zal opengaan is voorlopig nog een grote vraag.

Het is niet de eerste keer dat Jelle problemen heeft met zijn restaurant. Ook vlak nadat hij ‘Mijn Restaurant’ had gewonnen, ging het al even moeilijk met de kok.