.
Jelle Temmerman, Micheline De Keyzer
woensdag 17 april 2024

Jelle uit ‘Mijn Restaurant’: “Ze maakten mijn persoonlijkheid kapot”

Hij was de pedalen kwijt

Het allereerste seizoen van ‘Mijn Restaurant’ werd gewonnen door Jelle Temmerman en zijn moeder Micheline. De voorbije jaren is Jelle even de pedalen kwijt geraakt, maar gelukkig is hij nu terug op de goeie weg.

“Na lang twijfelen heb ik nu besloten om eerst aan mezelf te denken en te proberen mezelf terug te vinden. Momenteel breng ik meer schade dan winst toe aan Kwizien Brut, zodat het beter is om even wat gas terug te nemen”, zo klonk Jelle enkele maanden geleden in Dag Allemaal.

Jelle heeft altijd last gehad van ADHD en dat begon hem weer enorm veel parten te spelen. Hij had er vroeger medicatie voor, maar die neemt hij nu niet meer.

“Je loopt dan zogezegd wel meer in de pas, maar ik had vooral het gevoel dat die pillen mijn persoonlijkheid kapotmaakten. Ik werd er een zombie door, terwijl ADHD ook zoveel positieve aspecten heeft. Ik kan bijvoorbeeld snel en veel werken én probleemoplossend denken. De keerzijde van de medaille is dat ik mij soms verlies in mijn werk, zoals de laatste tijd weer het geval was.”