You are here

Jelle Cleymans in tranen tijdens gesprek over liefdesbreuk

16/05/2019 07:34-

Jelle Cleymans is een flierefluiter.

Jelle Cleymans is deze week te gast bij Gert Late Night. De zanger en acteur ontsnapt niet aan de bedgeheimen met James Cooke. Uiteraard ging het woensdagavond over het liefdesleven van Jelle Cleymans. Jelle heeft een langdurige relatie met Katrien achter de rug. Jelle Cleymans was tot de lente van 2016 samen met Katrien, het gaat om een relatie die maar liefst 10 jaar duurde. Katrien en Jelle gingen als vrienden uit elkaar maar konden elkaar niet echt missen.

Voor Jelle was die situatie ook nieuw want eigenlijk was hij nooit echt vrijgezel. Tijdens een vakantie in Bali werd hij trouwens met de neus op de feiten gedrukt. Jelle genoot van een drankje en de zon op het strand. “Dan besef je dat een groot deel van mijn aantrekkingskracht zit in wat ik doe en niet hoe ik eruit zie”. Jelle is een flierefluiter, dat geeft hij zonder het schaamrood op de wangen toe aan James Cooke. “Ik zie heel graag vrouwen, ik seks heel graag met vrouwen. Drie jaar geleden zijn Katrien en ik uit elkaar gegaan. Eigenlijk was ik tot op dat punt nooit echt vrijgezel geweest.”
Het vrijgezellenleven beviel Jelle ergens wel, hij was dat nooit eerder en zag kansen in het liefdesleven. “Nu wil ik het wel allemaal eens zien. Ik was echt heel braaf vroeger en op een bepaald moment begon dat wel te komen, zo van ‘hoe zou dat nu zijn om stout te zijn?’. Ja, het gevoel van ‘ik wil nu ook eens weten wat dat is, dat soort leven’. “

Hoewel Jelle na zijn breuk met Katrien liet verstaan dat er geen derde in het spel was, beseft hij dat hij Katrien soms wel eens pijn heeft gedaan. “We hebben daar bij onze breuk ook even mee geworsteld. Wij gingen uit elkaar, maar wij wilden eigenlijk ook elkaar troosten. Wij hadden elkaar nodig”, geeft Jelle met de tranen in de ogen toe. “Wij zijn sterker geweest dan de rest”, gaat Jelle verder. “Wij zijn koppiger geweest dan de rest. Wij hebben gezegd: ‘Neen, we gaan moeite doen om toch in elkaars leven te blijven.” Ondanks de breuk en de vele mooie herinneringen aan een relatie die tien jaar duurde, geeft Jelle toe dat hij nu gelukkiger is dan tijdens zijn relatie met Katrien. Jelle is nooit openhartig geweest over zijn liefdesleven en relaties. In de bedgeheimen met James Cooke geeft hij toe dat er één vrouw is in de Vlaamse showbizz die hem rillingen bezorgt en dat is MNM-presentatrice Julie Van den Steen.

Meer nieuws over:

Jelle Cleymans

Gerelateerde foto's:

Persconferentie Engie Parkies

Jelle Cleymans - Steenhuffel - 15/06/2016

Rode Neuzen Concert

Jelle Cleymans - Antwerpen - 30/11/2016

Engie Parkies

Jelle Cleymans - Kapellen - 04/08/2016

Napoleon XXIII

Jelle Cleymans - Merksem - 13/11/2015

Kleinkunstfestival

Jelle Cleymans - Olen - 26/07/2015

Pop Up Live

Jelle Cleymans - Boortmeerbeek - 19/07/2015

Muziekterras Balen

Jelle Cleymans - Balen - 31/07/2014

Kleinkunstfestival

Jelle Cleymans - Olen - 27/07/2014

Vlaanderen Muziekland

Jelle Cleymans - Essen - 30/08/2013

Cd-voorstelling

Jelle Cleymans - Oostende - 07/02/2013

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz:

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Jelle Cleymans