.
Jelle Cleymans
zaterdag 12 november 2022

Jelle Cleymans: “Ik zou dat snel beu zijn”

Dat is niks voor hem

Op zoek naar nieuwe en vooral mooie muziek? Dan is het album van Jelle Cleymans ongetwijfeld een aanrader. Hij verwerkt zijn relatiebreuk met Katrien met 10 mooie songs en vooral mooi geschreven teksten.

“Een man alleen heeft veel om over na te denken, maar ik zoek die confrontatie met mezelf graag op. Sinds de relatiebreuk ga ik, om die reden, ook graag alleen op reis. Vroeger had ik dat nooit gedurfd”, geeft Jelle toe in Gazet van Antwerpen.

Op de plaat zingt Jelle ook over zijn eerste en voorlopig enige vakantieliefde, die hij tegenkwam in Thailand.

“Ik ben daar iemand tegengekomen waar ik drie fijne dagen mee heb beleefd. Zij heeft me rondgeleid in een wereldstad, in een nevel van toeristen waar ik ook veel eenzaamheid heb gezien. Net een tafereel uit een nummer van Hazes of Guido Belcanto. Ik moest er wel iets mee doen.”

Jelle is ondertussen 6,5 jaar single maar heeft zijn leven wel in evenwicht. Al durft het wel nog eens wankelen. “Maar zo maak ik wel interessante dingen mee en kom ik op interessante plekken terecht. Soms kan ik gigantisch jaloers zijn op mensen met een 9-to-5 job, maar ik weet dat ik dat ook heel snel zou beu zijn. Ik moet kunnen touren, kunnen zwerven. Dar heb ik intussen aanvaard.”

Koop hier het nieuwe album

Bio van Jelle Cleymans

Meer Over:

Jelle Cleymans