.
Jelle Cleymans
vrijdag 4 november 2022

Jelle Cleymans: “Ik heb mijn leven moeten reorganiseren”

Ze gingen na een lange relatie uit elkaar

Een liefdesbreuk, iedereen verwerkt het op zijn eigen manier. Zanger Jelle Cleymans verwerkt het door nummers te schrijven en een plaat op te nemen. Nadat hij de breuk van beste vriend Jonas Van Geel al in enkele prachtige nummers goot, doet hij nu hetzelfde voor zichzelf.

Jelle en zijn vriendin Katrien gingen al een hele tijd geleden uit elkaar. Als koppel, maar niet als vrienden, want dat zijn ze nog altijd.

“Na onze breuk heb ik mijn leven moeten reorganiseren. We waren jong toen we elkaar leerden kennen en zetten alle stappen die van ons werden verwacht, zoals een huis kopen. Maar ik was nieuwsgierig naar andere mensen, andere plekken, andere ervaringen die het leven me nog te bieden had”, vertelt Jelle aan Gazet van Antwerpen.

Jelle Schaamde zich lange tijd voor die gevoelens en gedachten. “Een klassieke relatie werkt voor veel mensen, maar voor evenveel mensen niet. De kracht van liefde zit volgens mij niet in exclusiviteit. We vertellen dat graag om dat het mooi is en we van romantiek houden.”

De zorg voor elkaar is voor Jelle veel belangrijker. Geregeld even checken of alles oké. “Op het juiste moment een koffie met elkaar gaan drinken, dat is liefde. Nu spreken we af omdat we het allebei willen en niet meer omdat het moet.”

Koop hier het nieuwe album

Bio van Jelle Cleymans

Meer Over:

Jelle Cleymans