.
Jelle Cleymans
maandag 19 september 2022

Jelle Cleymans: “Hij deed waar ik van droomde”

Maar ze gunden het elkaar

Als u deze zomer geen optreden hebt bijgewoond van Cleymans en Van Geel dan kunnen wij alleen maar zeggen dat u iets heeft gemist. De mannen zorgen altijd voor de nodige portie sfeer en ambiance en iedereen vergeet even alle miserie die ze hebben.

Jelle werd superbekend met ‘Spring’ en bevond zich van de ene dag op de andere in een storm. Spring werd razendpopulair in Vlaanderen en Jelle werd van de ene dag op de andere heel bekend.

“Dat is ook waarom we samen een bandje zijn begonnen. Dat stond los van alles. Dat was de enige manier om samen iets te doen. We zullen niet snel in dezelfde film staan of in dezelfde serie – maar op het podium – in een musical of met onze band – lukt dat wel en daar zijn we allebei op ons sterkst. We maken elkaar beter”, spreekt Jonas de mooie woorden in Primo.

Nooit zijn er negatieve spanningen geweest tussen Jelle en Jonas, ook niet toen plots de één meer succes krijg dan de andere.

“Ook niet toen mijn carrière in een neerwaartse spiraal zat terwijl Jonas een talkshow mocht presenteren. Dat was altijd mijn grote droom geweest. Ik wou dat ook doen, maar zelfs op dat moment was ik zo blij voor hem dat hij die kans kreeg.”

Bio van Jelle Cleymans

Meer Over:

Jelle Cleymans

Bio van Jonas Van Geel en Cleymans & Van Geel