.
Jelle Cleymans
zaterdag 19 november 2022

Jelle Cleymans: “Het cliché klopt toch een beetje”

Maar hij wordt ook van andere dingen gelukkig

Dat zanger en acteur Jelle Cleymans barst van het talent, dat weet ondertussen heel Vlaanderen. Dat talent heeft hij ongetwijfeld meegekregen van zijn vader Jan Cleymans en zijn moeder Karin Jacobs. Maar hun kinderen in een bepaalde richting pushen, dat hebben ze nooit gedaan.

“Mijn zus Clara en ik kregen veel mee van thuis, maar nooit op een dwingende manier. Iets anders doen, was ook prima geweest. Voor moeder zelfs beter, denk ik, want zij was altijd heel beschermen. Ze vertelde heel realistisch over het vak”, zegt Jelle in Gazet van Antwerpen.

Jelle en Clara hebben altijd een goede relatie gehad met hun ouders, voor hen was een gelukkig gezin de normaalste zaak van de wereld.

“Met mijn vader werk ik veel samen. Aan mijn album ‘Roubaix’ is een solotour gekoppeld en hij zal naast me op het podium staan. Het is lang geleden dat we nog zo intens samenwerkten en het is zalig om weer samen op te treden. Ik ga net zo graag met hem een pint drinken, maar ik ga met een even brede glimlach iets eten met mijn moeder. We hebben een kleine familie, en weten wat we aan elkaar hebben.”

Jelle geniet volop van het leven en vooral van de kleine dingen in het leven, die hem intens gelukkig maken. “Een biljartmatch spelen, daarna in het café een pint drinken en een klapke doen. Ik hoef geen zeven keer per jaar op reis te gaan. Het cliché is dat geld niet gelukkig maakt, maar geld geeft wel rust, het besef dat je tegen een stootje kan.”

Download onze app voor Android of iOS