.
Jelle Cleymans
vrijdag 3 december 2021

Jelle Cleymans heeft slecht nieuws voor fans van Spring: “daar is geen sprake van”

Binnenkort staat hij in het Sportpaleis

Op 3-4 en 5 december is het zo ver. Als alles goed gaat vinden die dagen de ‘Studio 100: Rewind-party’s’ plaats met optredens van onder andere K3, Gert Verhulst en ook de grote reünie van Spring. En laat nu net dat het optreden zijn waar heel wat aanwezige fans naar uitkijken. Ook Spring-zanger Jelle Cleymans heeft er zin in.

“Ik vind niet dat er van een reünie sprake kan zijn. Spring zit in de kast en heel af en toe halen we het er nog eens uit. Maar alleen als het moet en als ik weet dat het in de allerbeste omstandigheden kan gebeuren, zoals nu. In een vol Sportpaleis dus, vol schreeuwende ex-bakvissen”, lacht Jelle in Het Nieuwsblad.

Het heeft eventjes geduurd voordat Jelle zijn periode bij Spring terug in het hart heeft gesloten. Hij werd er liever niet al te vaak terug aan herinnerd en wilde vooral bewijzen dat hij het ook als solozanger kon om mensen blij te maken met zijn nummers. We zijn nu heel wat jaren verder en Jelle schaamt zich niet langer. Hij beseft meer dan ooit dat hij veel te danken heeft aan Spring en heeft dan ook geen spijt dat hij de stap ooit heeft gezet.

Download onze app voor iOS of Android