.
News Image

Jelle Cleymans en Jo Hens in Aspe-stuk

Acteurs Jelle Cleymans en Jo Hens vervoegen cast Aspe. Moord in het theater!.


De producenten van Aspe. Moord in het Theater! plannen extra voorstellingen in van de succesvolle theatervoorstelling die ondertussen de kaap van 30 000 verkochte tickets haalde. Het publiek ervaart een spannende theaterbelevenis want het is mee getuige van de moord in het theater.

Rekening houdende met het drukke schema van de tournee van Aspe en de drukke agenda's van de cast vroeg producent Uitgezonderd. Theater! aan acteurs Jelle Cleymans en Jo Hens om ook mee te spelen in een aantal voorstellingen. Jelle Cleymans, momenteel te zien als Jens in Thuis zal een aantal keer de rol van Inspecteur Sam De Swaef (rol van Niels Destadsbader) spelen. Jo Hens neemt af en toe de rol van Harry, de boekhouder uit het theater (rol van Peter Van de Velde), op zich. Het brede publiek kent Jo als Niko in de VTM-serie Familie. Beiden maken ook vaak muziek op de Vlaamse concertpodia. De informatie over wie wanneer speelt zal terug te vinden zijn op de website van www.moordinhettheater.be

Alvast goed nieuws voor het publiek dat toch nog een kaartje wil bemachtigen voor deze spannende theaterbelevenis. Er werden enkele nieuwe speeldata toegevoegd aan de toernee:

- Zondag 19 april - 15 uur: Capitole Gent

- Zaterdag 9 mei - 20.30 uur: Theater Elckerlyc Antwerpen

- Zondag 10 mei - 15.00 uur: Theater Elckerlyc Antwerpen

- Woensdag 13 mei - 20.30 uur: Stadsschouwburg Brugge

Bio van Jelle Cleymans en Jo Hens