.
Jonas Van Geel en Jelle Cleymans
vrijdag 30 september 2022

Jelle Cleymans: “Daar gaan onze nummers ook over”

Hij schreef de nummers voor de plaat

Het is bijna een wonder te noemen dat Jelle Cleymans en Jonas Van Geel na 25 jaar nog altijd de beste vrienden zijn. De mannen doen zowat bijna alles samen, en zijn elkaar nog lang niet beu.

Jelle en Jonas moeten ook vaak samenwerken, en dat lukt hen perfect. “Ik ben de dromer en Jelle is de realist. Ik denk ook dat ik degene ben die er het meest voor zorgt dat er dingen gebeuren, dat het gebeurt. Jelle is dan weer de man die inhoudelijker te werk gaat. En hij is de meest muzikale.”

Jonas vat ook graag de koe bij de horen, maar het is pas samen dat ze tot een mooi resultaat komen. “Ik ben degene die zegt: ‘We gaan een plaat maken!’ Jelle zorgt er dan voor dat die plaat er komt”, lacht Jonas in Primo.

Zo werd de meest recent plaat van het duo een echt pareltje met prachtige teksten die vooral over de relatiebreuk tussen Jonas Van Geel en Evelien Bosmans gaat.

“Maarde plaats is zoveel meer dan dat. Al begrijp ik dat het een break-upplaat wordt genoemd. Er staan nu eenmaal liedjes op over zijn relatiebreuk. Maar er staan ook twee nummers op die zich afspelen in een café of discotheek waar er verleiding hangt. En die gaan dan weer over mijn leven.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jelle Cleymans

Meer Over:

Jelle Cleymans