.
Jean-Marie Pfaff, Carmen Pfaff
maandag 8 juli 2024

Jean-Marie Pfaff: “Zij was mijn beste vriendin”

Het klikte niet alleen met Carmen…

Toen Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen meer dan 50 jaar geleden een koppel werden, was het niet zo evident om contact te houden en af te spreken als vandaag de dag. Dat vertellen ze in een interview met Dag Allemaal ter gelegenheid van hun gouden huwelijksjubileum.

“We hebben veel afgesproken, wat niet zo evident was, want in die tijd hadden wij zelfs geen telefoon in de woonwagen, en van gsm’s was nog helemaal geen sprake”, vertelt Jean-Marie. “Dan moest Carmen vanuit een telefooncel bellen naar de bakker tegenover ons, en dan moest die mij komen halen. We hadden ook eens afgesproken vooraan in de Zoo van Antwerpen, maar Carmen kon niet komen want ze moest thuis helpen babelutten inpakken, voor de kermis.”

“Haar vader is mij dan komen halen en dan heb ik meegeholpen”, vertelt hij. “Haar moeder had een goeie spaghetti gemaakt, met een glaasje wijn erbij. Ik had nog nooit wijn gedronken. Mijn schoonmoeder was trouwens de beste vriendin die ik in mijn leven heb gehad, met geen enkele vrouw heb ik zo goed kunnen babbelen”, meent Jean-Marie. “Een prachtige vrouw. Net als haar dochter, trouwens.”

Bio van Jean-Marie Pfaff

Meer Over:

Jean-Marie Pfaff