.
Sam Gooris & Jean-Marie Pfaff
donderdag 8 februari 2018

Jean-Marie Pfaff wel en niet in nieuwe Ketnet Musical – Team U.P.!

Hoe zit de vork aan de steel? 


De iconische Vlaamse sportlegende Jean-Marie Pfaff gaat in de nieuwe Ketnet Musical – Team U.P. gestalte geven aan Franky Champion, de vader van het hoofdpersonage Lars. Woensdag werd hij officieel voorgesteld aan de cast, die meteen super-enthousiast reageerde! De cast was danig onder de indruk van het roemrijke verleden van Pfaff als voetballer en Rode Duivel. Jean-Marie Pfaff zal niet live meespelen in de nieuwe musical, maar hij zal wel een paar keer op een verrassende manier opduiken tijdens de voorstelling.

Het verhaal

In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste? Alles draait om één ding: de allerbeste zijn.

In deze school komt Lars terecht, de zoon van een groot sporter. Dit hoort zo voor een zoon van een sportman, maar Lars zou eigenlijk liever muziek maken dan sporten. Op U.P. is niet iedereen even blij met zijn komst. En wanneer de directrice, omwille van zijn vaders bekendheid, Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten.



​Publiekslieveling

Al voor het vierde jaar op rij slaan Ketnet en Studio 100 de handen in elkaar voor een nieuwe editie van Ketnet Musical. De vorige edities, Kadanza, Kadanza Together en Unidamu, waren regelrechte toppers met in totaal meer dan 125.000 bezoekers, succesvolle televisiereeksen en diverse Gouden K’s. En nu is er dus Ketnet Musical-Team U.P., die een maand voor de première al kan rekenen op meer dan 30.000 bezoekers! De musical wordt een mix van liedjes rond 20 jaar Ketnet. Er zullen nummers voorbij komen uit het Studio 100- en Ketnet-repertoire, aangevuld met enkele gloednieuwe songs.

De musical gaat in première op 3 maart in Plopsa Theater De Panne. Verder zijn er voorstellingen gepland in Hasselt, Gent, Oostende en Antwerpen.



Speeldata

Plopsa Theater De Panne 3 & 4/03

Ethias Theater Hasselt 7/04

Capitole Gent 28 & 29/04 - 1/05

Kursaal Oostende 10/05

Stadsschouwburg Antwerpen 19, 20, 21 & 27/05



Alle info via www.ketnetmusical.be & www.studio100.com