.
Jean-Marie Pfaff, Carmen Pfaff
maandag 16 oktober 2023

Jean-Marie Pfaff: “Veel mensen spreken me daarover aan”

Hij geeft een antwoord

Nog tot 2 december kan je in Beveren terecht voor het enige echte pop-upmuseum over de carrière van Jean-Marie Pfaff. Al is het niet meteen uitgesloten dat er ooit nog ergens anders een vervolg komt.

Had het aan Jean-Marie en Carmen gelegen dan had het museum er nog mooier uitgezien, verfijnder en chiquer. Maar door de onverwachte hersenbloeding van Carmen is dat er helaas niet meer van gekomen. Gelukkig hebben veel vrienden en familie er wel bij geholpen.

“En daar ben ik heel dankbaar voor. Mijn zus Anne en schoonbroer helpen me vaak en ontvangen met plezier de gasten, maar het is niet makkelijk: mijn gedachten zijn continu bij Carmen. Veel mensen spreken me aan over haar gezondheid. Wel, het gaat elke dag beter met haar”, zegt Pfaff in Het Laatste Nieuws.

Het museum trekt ook bekende bezoekers aan zoals prins Laurent. Hij en Jean-Marie kennen elkaar al heel lang en het werd een blij weerzien tussen de twee mannen.

“Ik ontmoette prins Laurent voor het eerst in de jaren 90 bij mij thuis, nadat er iets ernstig in onze familie was gebeurd. Hij sprong toen meteen in zijn wagen. Hij leefde enorm met ons mee. Prins Laurent en prinses Claire zijn gewone mensen met respect voor anderen. Ze willen liever dat je uit je hart spreekt dan dat je show verkoopt en misbruik van hen maakt. De prins heeft alvast beloofd dat hij samen met zijn zonen nog eens terugkomt naar het museum. Ik hoop dat Carmen er dan wel bij zal kunnen zijn.”

Bio van Jean-Marie Pfaff

Meer Over:

Jean-Marie Pfaff