.
News Image

Jean-Marie Pfaff trakteert op mosselfestijn

De Pfaffs verorberen vandaag 16 kilo mosselen.


De bekendste grootouders en kleinkinderen van het land wonen in Brasschaat, dan hebben wij het uiteraard over de familie Pfaff. Jean-Marie en Carmen hebben hun kinderen en kleinkinderen ondertussen al zes weken niet meer gezien, maar dat betekent niet dat het er minder prettig aan toe gaat bij de Pfaffs. Voor alles is er een oplossing, Skype is een handig hulpmiddel om de hechte band met de rest van de familie te onderhouden. Het is natuurlijk niet zo aangenaam, maar het leven gaat verder en de gezondheid van iedereen primeert natuurlijk, reageerde Jean-Marie zaterdagochtend op Radio 2. Kim Debrie en Ruben Van Gucht belden met Carmen en Jean-Marie Pfaff. Carmen deed dé onthulling van de dag: zij en Jean-Marie zijn al een paar keer op hotel geweest, in eigen huis dan toch. Soms verhuizen zij naar een andere kamer in huis en dat geeft hen het gevoel dat zij toch even van vakantie genieten.

Jean-Marie doet momenteel de boodschappen, maar daarvoor heeft hij wel een trucje. Ik rij naar de winkel en geef mijn boodschappenlijstje af en klaar, lacht Jean-Marie. Vanmiddag ga ik om 16 kilo mosselen en dan ga ik de porties bij de kinderen aan de poort of de deur afzetten en dan eten die straks allemaal mosselen. Carmen heeft de groenten al gesneden en zelfs de saus al gemaakt. Ze moeten alleen alles nog in de pot steken en bereiden, glundert een tevreden opa.



Carmen heeft de afgelopen zes weken al één en ander bij de kinderen laten afgeven. Als er iemand in de familie jarig was, dan liet Carmen 's morgens om 7 uur een grote ontbijtmand afgeven. We denken veel aan mekaar en we spreken elkaar veel, besluit Jean-Marie. Laat het smaken daar in Brasschaat en Beveren!