.
News Image

Jean-Marie Pfaff sluit terugkeer De Pfaffs niet uit

De onderhandelingen zijn bezig.


De Pfaffs keren mogelijk in 2020 terug op het scherm. Dat vertelde Jean-Marie Pfaff woensdagnamiddag tijdens een persevenement van de musical Team U.P. bij Studio 100 waarin Jean-Marie Pfaff een niet onbelangrijke rol zal spelen.

Tijdens het persmoment werd Jean-Marie Pfaff aan de tand gevoeld over de mogelijke doorstart van De Pfaffs. Die mogelijkheid bestaat inderdaad. Meer zelfs, Jean-Marie heeft al een concreet idee. “Er zijn een paar aanbiedingen gekomen, met twee, drie ervan hebben we gesproken”, vertelt hij in Het Nieuwsblad. “Maar die terugkeer zal nog niet voor morgen zijn. Misschien binnen twee jaar , zodat we volgend jaar beginnen aan de voorbereidingen en het filmen, gaat hij verder. Het hoeft zeker niet snel te gaan voor Jean-Marie Pfaff. Als De Pfaffs terug op tv komen, dan moet iedereen daar klaar voor zijn.

De aandacht mis ik niet. Integendeel, ik ben nog steeds die gewone jongen van het volk, die belangstelling kreeg voor zijn sportieve prestaties. Voor die erkenning ben ik wel héél dankbaar, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.