.
Jean-Marie Pfaff, Carmen Pfaff
donderdag 26 oktober 2023

Jean-Marie Pfaff: “Dat heeft toen veel veranderd”

Ze zijn vijftig jaar getrouwd

70, het is een mooie leeftijd. Een leeftijd die Jean-Marie Pfaff bereikt op 4 december dit jaar. En of dat groots gevierd zal worden, dat weet hij nog niet. Hij heeft in elk geval niks bijzonders gepland.

“Ik ben al content met een doos boules de Berlin”, lacht Pfaff in Het Laatste Nieuws. “De kinderen en kleinkinderen steken daarvoor een intiem feest in elkaar, met mensen die altijd waardering hebben getoond. Volgend jaar hebben de gewezen doelman en zijn vrouw nog een reden om te feesten: hun vijftigste huwelijksverjaardag. Ons geheim? Er was altijd veel variatie in ons leven. Carmen volgde me enthousiast toen ik op hoog niveau voetbalde. De komst van onze drie kinderen heeft ook veel veranderd.”

Jean-Marie is dus al een aantal jaar op pensioen en het is een algemeen geweten dat veel gepensioneerden het soms moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Bij Jean-Marie en Carmen valt het mee.

“Niet dat ik het financieel moeilijk heb, maar ik wil nog blijven werken zolang mijn gezondheid het toelaat. Pas op, we hebben altijd kunnen doen wat we wilden, hoor.”

Bio van Jean-Marie Pfaff

Meer Over:

Jean-Marie Pfaff