.
Jean-Claude Van Damme en Sigurd Tanghe
zaterdag 12 juni 2021

Jean-Claude Van Damme neemt niet deel aan The Sky Is The Limit

Maar hij zal toch in het programma te zien zijn.

Is Jean-Claude Van Damme deelnemer van The Sky Is The Limit? “Will The Sky Really be the Limit… #theskyisthelimit #jcvd #legend”, schreef programmamaker Peter Boeckx afgelopen week op Instagram. Met daarbij een foto van zichzelf met de enige echte Jean-Claude Van Damme.

Terwijl de Vlaamse media afgelopen week z’n tanden stuk aan het bijten was om een bevestiging te krijgen of ‘The Muscles from Brussels’ effectief voor Peter Boeckx gestrikt kon worden voor het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’, hadden wij amper twee minuten nodig om duidelijkheid te krijgen.

De opnames van ‘The Sky Is The Limit’ zijn al een tijdje bezig. Peter Boeckx volgt onder andere Harry & Olga, Marie-Anne De Nil en Michel Van den Brande. Het is een soort ‘best of’ waarin de meest spraakmakende gezichten uit eerdere seizoenen worden gevolgd. Maar er zijn ook enkele nieuwe gezichten die aan het programma deelnemen. Jean-Claude Van Damme is niet één van die gezichten, maar hij zal wel in het programma te zien en te horen zijn. Maar zie het eerder als een ruim gastoptreden dan een deelname. Van Damme is namelijk verbonden aan één van de gezichten die wel in het programma te zien zal zijn en dat is kunstschilder Sigurd Tanghe.

Op de Facebook van Sigurd Tanghe wemelt het trouwens van de tips en aanwijzingen dat hij in het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’ te zien zal zijn. Dat Jean-Claude Van Damme in zijn zaak “L’art Maniac” in Knokke-Heist langs komt, dat is een feit en die beelden zullen ook in het volgende seizoen van ‘The Sky Is The Limit’ te zien zijn.

Download onze app voor Android of iOS