.
News Image

Jean Blaute en Ray Cokes zijn terug in Tournée Générale 3

In Tournée Générale 3 kom je meer te weten over de nieuwe trends, zoals biercocktails en op hout gerijpte bieren. Met leuke tips voor biertrips.

In Tournée Générale 3 kom je meer te weten over de nieuwe trends, zoals biercocktails en op hout gerijpte bieren. Met leuke tips voor biertrips.

Er beweegt wat in de bierwereld en dat zullen muzikant Jean Blaute en oer-veejay Ray Cokes geweten hebben. In tournée générale 3 halen ze opnieuw hun busje van stal en gaan ze op zoek naar de trends en tradities van bierland België. Ze laten zich onderdompelen in de wereld van aroma’s en smaken, ontmoeten gepassioneerde brouwers, ontdekken hoe wetenschappelijk bier kan zijn en proeven van Belgische toppers. En in navolging daarvan lanceren ze een heuse Tournée Générale Premium Tripel! tournée générale 3 volgt Jean en Ray op hun grensverleggende tocht in België, met enkele zijsprongen naar Frankrijk en Nederland. Trends zoals biercocktails en op hout gerijpte bieren tonen hoeveel er mogelijk is met bier, terwijl eeuwenoude tradities zoals de trappisten en Oud Bruin helemaal heropleven. Eén ding is duidelijk, er is leven in de brouwerij. Bier zoals je het nog niet gezien en beleefd hebt, dat is wat je mag verwachten in tournée générale 3. Aangevuld met interessante weetjes en leuke tips voor biertrips, wordt het een onvergetelijk bieravontuur. Dit boek gaat verder waar de eerste en tweede reeks geëindigd zijn. Omdat die nog maar het topje van de bierberg lieten zien. Omdat er nog zo veel te vertellen was. Journaliste sofie vanrafelghem schrijft voor diverse biermagazines, organiseert bierdegustaties en doceert het vak Algemene Bierkennis.