.
News Image

Jasper Steverlinck krijgt hulp van David Poltrock

Jasper zal ook dit seizoen bijgestaan worden door David Poltrock als hulpcoach, om zijn 12 talenten voor te bereiden op de Battles.

Jasper zal ook dit seizoen bijgestaan worden door David Poltrock als hulpcoach, om zijn 12 talenten voor te bereiden op de Battles.

David startte zijn muzikale carrière als toetsenist bij Hooverphonic, de band van Alex Callier. Hij werd ook bij heel wat andere Belgische en internationale artiesten ingeroepen als toetsenist. Hierna richtte hij zich volledig op zijn werk als producer, dat hij nog steeds met succes uitvoert. Momenteel is David volop bezig met zijn eigen band Savalas, werkt hij mee aan het muziekproject Mindbox en is hij actief als songwriter en soundtrack-writer. Samen met Jasper zal hij via doorgedreven workshops de 12 teamleden proberen naar een hoger niveau te tillen en ze zo klaar te stomen voor de zangduels in de Battles. Wie zit er nu precies in team Jasper? Bert Van Renne (24) uit Laarne (Oost-Vlaanderen) Bjorn (35) uit Edegem en Joeri (39) Rotthier uit Hemiksem (Antwerpen) Eva Van Puyvelde (21) uit Bornem (Antwerpen) Gilles Thiry (22) uit Tienen (Vlaams-Brabant) Lisa Castelli (19) uit Genk (Limburg) Lori Eestermans (21) uit Roeselare (West-Vlaanderen) Matthijs Vanstaen (22) uit Mortsel (Antwerpen) Niels Cockx (17) uit Attenrode –Wever (Vlaams-Brabant) Paulien Matheus (18) uit Oostmalle (Antwerpen) Sandy Miessi (17) uit Meise (Vlaams-Brabant) Sarah Godard (17) uit Deurne (Antwerpen) Tchiah Omar (18) uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant)