.
News Image

Jasmijn Van Hoof uit Familie gaat nieuwe uitdaging aan

Jasmijn Van Hoof wordt het nieuwe gezicht van TV PLUS.


TV PLUS, het lifestyle-merk van RTV, verwelkomt een gloednieuw gezicht: Jasmijn Van Hoof. Jasmijn is gekend van haar rol als Stefanie Coppens in de VTM-televisiereeks Familie. Vanaf dit weekend is ze ook te zien op TV PLUS. Deze vernieuwing kadert in de verbreding van het merk. Want binnenkort breidt ook de programmatie nog uit.



Living PLUS in een gloednieuw jasje



TV PLUS brengt sinds de start van het merk in 2015 het weekendprogramma Living PLUS met presentator Maarten Cox. Het programma zorgt voor een wekelijkse portie lifestyle en entertainment. Food, fashion, gadgets, wellness…en ook artiesten uit Vlaanderen, Nederland en zelfs van ver daarbuiten komen aan bod. Af en toe bleef de studio leeg en werd de kijker getrakteerd op een uitzending vanop locatie: in Sunparks, op Yesterdayland of zelfs vanuit een luchtballon.



Vanaf dit weekend verlaat Living PLUS de studio en stapt zonder omkijken de wereld in. Jasmijn wordt de side-kick van Maarten en samen gaan ze op zoek naar de leukste verhalen. Living PLUS zal vanaf nu alles echt gaan beleven, betasten, proeven …



‘De inhoud van het programma blijft in principe hetzelfde. De thema’s die aan bod kwamen in het verleden zullen ook nu nog steeds de rode draad vormen’, vertelt programmamaker Maarten Cox.



‘Naast mijn rol in Familie, die ik trouwens met heel veel plezier vertolk, vond ik dat het tijd was voor een extra uitdaging’, laat Jasmijn weten. ‘Ik kreeg de kans om een screentest te doen bij TV PLUS en meteen was het raak. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om vanaf dit weekend ook op de regionale televisie de kijkers te mogen verwelkomen’.



RTV|TV PLUS zit niet stil



Er valt duidelijk heel wat te beleven bij RTV|TV PLUS. De steeds stijgende kijkcijfers geven de zender een boost en dat laat zich merken in verschillende nieuwe formats. Vorig weekend startte ook al de reeks ‘Mijn Erf’ en vanaf eind oktober lanceert RTV|TV PLUS nog eens twee nieuwe programma’s.



Living PLUS is zaterdag en zondag te zien op TV PLUS