.
Jasmijn Van Hoof in Familie
zaterdag 1 oktober 2022

Jasmijn Van hoof maakt carrièreswitch: “Dit doe ik nu”

We zijn stiekem erg jaloers

Jarenlang was Jasmijn Van Hoof te zien op televisie in ‘Familie’ als Stefanie. Toen ze afscheid nam van de soap dook ze nog eens op in ‘Lisa’, maar werd het daarna stil rond de jonge actrice. Dag Allemaal ontdekte waar zij nu allemaal mee bezig is.

“Het was even afkicken toen het verhaal na negen jaar voor mij stopte bij ‘Familie’, ook al was het op mijn eigen vraag. Het is raar om te beseffen dat die soaptrein nu doorraast zonder mij. Maar de gedachte dat ik nog kan terugkeren, stelt mij wel gerust”, reageert Jasmijn.

Wachten op nieuwe tv-opdrachten daar werd Jasmijn wat nerveus van, dus besloot ze om zich om te scholen. Ze koos voor een koksopleiding en kan nu vrij professioneel koken.

“Ik heb ook enkele stages gelopen en ik moet zeggen dat horecawerk pittig is. Maar een eigen koffiebar openen, dat zie ik wel nog gebeuren. Momenteel werk ik als chocolatier. Een drastische carrièreswitch dus.”

Maar een band met ‘Familie’ zal ze altijd blijven hebben. En ze was dan ook graag aanwezig op het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena. “Ik heb daar erg genoten, maar mijn focus ligt niet meer op acteren. Ik blijf nu liever in de luwte. Daar heb ik nood aan na al die jaren in de belangstelling.”

Download onze app voor Android of iOS