.
Jasmijn Van Hoof
donderdag 15 februari 2024

Jasmijn Van Hoof: “Ik vond het allemaal heel verwarrend”

Wat wilde ze nu echt?

Toen Jasmijn Van Hoof na 2 jaar ‘Familie’ verliet en als chocolatier ging werken, merkte ze al vrij snel dat dit toch niet hetgeen was, wat haar echt gelukkig maakte. Ze leek ‘Familie’ toch een beetje te missen en daar zou ’30 jaar Familie’ wel voor iets tussen kunnen zitten.

“Op de rode loper zei ik stoer dat ik het helemaal niet miste. Maar dan zag ik al mijn vroegere collega's op dat podium en kon ik alleen maar denken: 'Wacht eens, ik moet daar tussen staan!' Dat maakte zeker iets los. Verwarrend wel, want ik werkte toen al even bij die chocolatier en ik was net verhuisd. Voor het eerst had ik weer wat stabiliteit, en ineens kon ik vergelijken: 'Wacht, ik vind met voeding bezig zijn wel heel tof, maar ik voel niet hetzelfde plezier en dezelfde onbezorgdheid als toen ik in 'Familie' zat”, zegt Jasmijn in Dag Allemaal.

Spijt van haar beslissing om weg te gaan bij ‘Familie’ heeft ze nooit gehad. Het is geen verkeerde beslissing geweest want ze heeft nadien nog veel geleerd.

“Het is een heel waardevolle periode geweest. Maar ja, ik dacht wel: 'Shit! Twee jaar geleden stond de deur op 'n kier, maar is dat nu nog wel zo?' Mijn trots inslikken en het gaan vragen bij de bazen vond ik niet zo erg. Ik hoopte heel hard dat ze 'ja' zouden zeggen.”

Bio van Jasmijn Van Hoof