.
Jasmien uit De Mol 2021
donderdag 29 april 2021

Jasmien hervat leven na exit uit De Mol

“Ik heb vijf dagen in de zetel gehangen’’ 

Advocate Jasmien Foré is niet De Mol. Hoewel ze baalde toen ze het rode scherm kreeg, was ze ook heel blij dat ze weer naar haar twee zoontjes Arsène (4) en Odil (2) kon. “Het was wel moeilijk om ze achter te laten, maar ik wist wel dat ze bij mijn man Lucas in perfecte handen waren’’, vertelt Jasmien, ‘’ik ben sowieso geen persoon die snel heimwee heeft of mensen mist en het feit dat je op zo’n gek avontuur vertrekt compenseert wel echt het gemis.”

Toch was het voor het thuisfront niet altijd simpel. “Op het werk had ik gezegd dat ik met mijn schoonzus ging trekken in Zweden en tegen mijn vrienden dat ik een stage deed bij het parket in Frankrijk”, bekent Jasmien, “voor Lucas was het echt niet gemakkelijk. Odil ging nog naar de crèche en Lucas moest dus elke ochtend en avond zowel naar de school als naar de crèche rijden die elk in een andere gemeente gelegen zijn. Hij isoleerde zichzelf ook wat van onze vrienden om niet te veel vragen te krijgen over mijn afwezigheid. Ik ben hem nog altijd enorm dankbaar dat hij zichzelf volledig heeft opzij geschoven om mij dit avontuur te gunnen. Dat is pas liefde”.

Jasmien moest na haar terugkeer niet ontzettend lang onderduiken. “Het was maar vijf dagen, dus ik heb vijf dagen in de zetel gehangen en series gekeken”, lacht Jasmien.

Bio van Jasmien Foré

Meer Over:

Jasmien Foré De Mol