.
News Image

Jarige Gerard Joling: 'Ik 60? Dat is toch afschuwelijk?'

Gerard Joling viert vandaag 60ste verjaardag.


Geen groot feest ten huize Gerard Joling. Nochtans is daar een goede reden voor: vandaag viert de zanger zijn 60ste verjaardag. Liefst van al zou Joling een decadent feestje gegeven worden, maar het zal een bakkie troost worden in het bijzijn van zijn zus en zijn hoogbejaarde moeder. Door het coronavirus zijn feestjes namelijk niet toegestaan, ook niet in Nederland. In de Nederlandse krant Algemeen Dagblad vertelt de zanger woensdag dat hij zijn 60ste verjaardag normaal gezien groots zou vieren.



Hoe en wat is een verrassing. Dat komt nog wel. Mijn jubileumconcerten in juni gaan ook niet door, maar die komen nog wel, reageert Gerard Joling. Met zestig worden heeft Joling het niet echt moeilijk. Die 60 is maar een getal. Ik 60? Dat is toch afschuwelijk? Nou, ik voel me niet zo, hoor, gaat hij in Algemeen Dagblad verder.



Maar gelukkig is er ook goed nieuws: er verschijnt binnenkort een nieuw album van de zanger. Dat zal een mix worden van Nederlandstalig werk en liedjes die hij in het Engels zingt.