.
Janine Bischops in Familie
zaterdag 27 augustus 2022

Janine Bischops niet in Café Beveren: 'met pijn in het hart afscheid genomen'

Wat jammer!

Danni Heylen zal vanaf 2 september te zien zijn in Theater Elckerlyc als ‘Irma Redoute’ in ‘Café Beveren’. Zijn zal de rol overnemen van Janine Bischops die helaas moet afhaken.

Janine Bischops: ‘Het is met pijn in hart dat ik afscheid neem van ‘Café Beveren’, maar ik ben genoodzaakt om het wat kalmer aan te doen, en ik moet keuzes maken. Ik ben de makers dankbaar dat ik Irma reeds heb mogen spelen in de eerste reeks voorstellingen van ‘Café Beveren’ , at pakken ze me niet meer af. De voorstelling zit in mijn hart en ik wens de ganse ploeg dan ook een spetterende reeks toe’.

De producent is bijzonder dankbaar dat Danni Heylen meteen bereid was in te springen en heeft er het volste vertrouwen in dat ze zal schitteren in deze heerlijke volkse komedie.

‘Café Beveren’ is te zien de ganse maand september in Theater Elckerlyc. Het stuk kende een buitengewoon succes in de zomer van 2017 in het Antwerpse Fakkeltheater. Volle zalen met telkens een uitgelaten, enthousiast publiek. Een herneming kon dus niet uitblijven.

Met: Danni Heylen, Peter Van Asbroeck, Linda de Ridder, Daisy Thys, Thomas van Goethem, Jeroen Maes EN een echt DECAP-orgel. Ambiance verzekerd!
Reserveren kan via www.elckerlyc.be of bel naar 070/691 002 (max. €0,30/min.)

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Danni Heylen en Janine Bischops