.
Janine Bischops
zondag 5 februari 2023

Janine Bischops maakt zich zorgen over haar kinderen en kleinkinderen

“De natuur gaat naar de kloten”

Janine Bischops geniet van het leven, haar job, haar kat en haar familie maar maakt zich tegelijk ook heel veel zorgen over de toekomst.

“Er is te veel criminaliteit in Antwerpen. De bommetjes vliegen in het rond. Ik besef dat de natuur naar de kloten gaat, en dat is verschrikkelijk, maar criminaliteit vind ik het ergst”, vertelt ze aan Gazet van Antwerpen.

Haar Poolse poetsvrouw verhuisde onlangs naar Borgerhout en zei dat ze daar echt bang is. Volgens Janine zeker begrijpelijk.

“Borgerhout is nochtans heel mooi. Mijn vader is er geboren. De straten richting de Singel zijn prachtig. Maar er zijn veel mensen waar ik bang van ben. Ik heb meer schrik van mensen dan van dieren”, aldus Janine.

Volgens haar komt het niet goed in ’t Stad met al die drugs. “Ik maak me daarom zorgen over mijn kleinkinderen en achterkleinkinderen”, bekent Janine Bischops aan Gazet van Antwerpen. Meer en meer mensen lopen met angst over straat in Antwerpen en er gaat amper een week voorbij waarbij op het nieuws niet te horen is dat er opnieuw een afrekening was in het drugsmilieu.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Janine Bischops

Meer Over:

Janine Bischops