.
Janine Bischops in Familie
zondag 27 maart 2022

Janine Bischops in tranen: “ze zei dat ik eenzaam en alleen ga eindigen”

Dat kwam hard aan

Janine Bischops zei vroeger altijd dat een mens niet gemaakt is om alleen te zijn. Maar na twee echtscheidingen weet de Familie-actrice ondertussen beter, vertelt ze zelf in Dag Allemaal. “Ik ben alleen en stel ‘t heel goed”, benadrukt de 80-jarige actrice in het weekblad.

“Ik heb mijn leven nu zelf onder controle. Al wat hier staat en hangt, is van mij, het is mijn wereldje en ik voel me nergens beter dan, euh, thuis”, knipoogt Janine Bischops naar haar verleden bij de populaire VRT-serie.

“Toen ik 16 was, voorspelde ’n waarzegster op de Sinksenfoor dat ik eenzaam en alleen zou eindigen. Ik barstte in tranen uit, zo erg vond ik dat”, vertelt Janine Bischops een verhaal uit haar jeugd. “Mijn ma protesteerde: ‘Dat kan niet. Je hebt toch ’n vriendje, Karl-Heinz.’ Maar de woorden van die zigeunerin zijn me altijd bijgebleven”, geeft de Familie-actrice toe in Dag Allemaal.

“Na mijn eerste scheiding zei ik al: ‘Zie je wel.’ Nu, lang na de tweede breuk, weet ik zo goed als zeker dat ze gelijk had. En ik vind het niet meer erg”, klinkt het sterk bij Janine Bischops in Dag Allemaal.

Bio van Janine Bischops

Meer Over:

Janine Bischops