.
Janine Bischops in Familie
maandag 4 april 2022

Janine Bischops: “ik ben mijn eerste lief Karl-Heinz nooit vergeten”

Maar de afstand was te groot

Janine Bischops was zestien jaar toen ze smoorverliefd was op haar eerste vriendje, Karl-Heinz. In Dag Allemaal onthult de tachtigjarige Familie-actrice dat ze haar eerste liefde nooit vergeten is…

“Karl-Heinz was mijn eerste lief, een Duitse correspondentievriend, en ik ben hem nooit vergeten”, doet Janine Bischops haar verhaal. “Ik ben nog altijd wat verliefd op hem. Hij was een mijnwerkerszoon uit het Ruhrgebied en is maar ’n paar keer naar Antwerpen gekomen. Zo was dat in de jaren 50.”

“We hebben mekaar alleen maar gekust en hoe verliefd ik ook was, ik besefte al snel dat ik niet in zijn Essen kon leven. Ik was ook te veel aan mijn ouders gehecht. Ik heb het dus uitgemaakt, maar mijn warme gevoelens voor hem zijn gebleven. Al weet ik best dat ik die relatie idealiseer”, klinkt het nuchter bij Janine Bischops in Dag Allemaal.

In 2007 contacteerde Janine Bischops haar oude liefde opnieuw: “We hebben gebeld en gemaild en we werden toch weer verliefd, zeker?” De twee besloten het contact te verbreken om het huwelijk van de man niet in gevaar te brengen. “Maar ik blijf aan hem denken”, klinkt het verliefd bij Janine Bischops in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Janine Bischops

Meer Over:

Janine Bischops