.
Janine Bischops in Familie - aflevering 7085
zaterdag 28 januari 2023

Janine Bischops had kok kunnen zijn

Ze was geen moeder aan de haard

Haar leven als actrice liep als een lopend vuurtje. Iedereen kent Janine Bischops van heel wat soaps zoals ‘Thuis’ en nu zelfs ‘Familie. Maar ook in ‘Het gezin van Paemel’ zagen we haar keer op keer schitteren.

Ondertussen blijft ze op de planken staan maar probeert ze dag na dag optimaal te genieten van het leven. “Ik was altijd een workaholic. Moeder of grootmoeder aan de haard, dat was niks voor mij”, vertelt Janine aan Gazet van Antwerpen.

“Ik kan echt genieten van koken en eten. Was ik geen actrice geworden, dan had ik gerust kok kunnen zijn”, aldus Janine Bischops.

Ze is ook enorm blij met haar rol in #LikeMe, waarvan het laatste seizoen momenteel te zien is op Ketnet. “De hele reeks van #LikeMe is ook zo fantastisch geschreven”, onthult Janine aan Gazet van Antwerpen.

Ook lezen is een grote hobby van Janine. “Ik was altijd een grote lezer. Soms las ik drie boeken tegelijk. Het lijkt misschien vreemd, maar na mijn tweede scheiding raakte ik amper nog een boek aan”, geeft Janine toe. Op aanraden van collega Anke Helsen, die boeken verslindt, is ze terug begonnen.

Download onze app voor Android of iOS