.
Janine Bischops in Familie
donderdag 3 februari 2022

Janine Bischops: ‘Er is een man in mijn leven’

Het blijft voorlopig bij kussen

Op liefdesvlak zit het Janine Bischops niet altijd mee. De actrice heeft twee echtscheidingen achter de rug en is sindsdien altijd alleen gebleven. “In het begin is de liefde altijd makkelijk. Je vrijt, je kust, alles erop en eraan. Maar op een zeker ogenblik gaat het fout”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb een tijdlang gedacht dat het aan mij lag, maar dat is niet zo: je bent in de liefde met twee. Ik heb beide mannen graag gezien. Ik dacht dat ze voor altijd waren, met die ingesteldheid was ik er ook aan begonnen. En eerst leek het ook voor altijd.”

Maar ondertussen lijkt het een andere richting uit te gaan met Janine haar liefdesleven en ze moet toegeven dat er iemand is in haar leven. Er is een man in m’n leven. Ik zie hem graag en hij mij. We kussen elkaar, maar meer gebeurt er niet. Ben ik echt verliefd op hem. Ik weet het niet, het is alleszins niet omdat ik tachtig ben dat ik niet meer verliefd zou kunnen worden of dat ik geen seks meer zou willen hebben. Met mijn libido is ook alles nog oké”, lacht ze.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Janine Bischops

Meer Over:

Janine Bischops