.
Janine Bischops in Familie - aflevering 6740
donderdag 17 maart 2022

Janine Bischops drie maanden lang niet op set van Familie: “ik mis mijn collega’s”

Ze was op

Janine Bischops is opnieuw door het oog van de naald gekropen. Tijdens de zomer van 2020 viel de 80-jarige actrice van de trap, vorige zomer werd ze met spoed naar het ziekenhuis gevoerd vanop de set van #LikeMe en werden er twee stents geplaatst. Maar de bloedverdunners die ze door die operatie moest nemen, zorgden dan weer voor hevige bloedingen.

“Ik zag wit als een lijk en was doodmoe, het ging gewoon niet meer”, getuigt Janine Bischops in Dag Allemaal. De actrice had té veel van de bloedverdunners genomen waardoor har ijzergehalte en hemoglobine onrustwekkend laag stond: ‘Had je nog een week gewacht, dan was het fataal geweest’, klonk het waarschuwend bij haar huisarts.

“Oud worden komt met ongemakken”, klinkt het gelaten bij de Familie-actrice in Dag Allemaal. “Maar ik ben er weer bovenop en kijk ernaar uit om op 28 maart weer te gaan werken. Drie maanden lang heb ik geen opnamen gehad en ik mis mijn collega’s verschrikkelijk”, vertelt de tachtigjarige actrice in Dag Allemaal. “Ik zorg ondertussen goed voor mezelf, let beter op en kom weer buiten”, klinkt het hoopvol bij Janine Bischops.

Bio van Janine Bischops

Meer Over:

Janine Bischops