.
News Image

Jani Kazaltzis zoekt hulp bij psycholoog

Jani Kazaltzis redde zijn relatie dankzij psycholoog.


Deze week start alweer het twaalfde seizoen van ‘Zo Man Zo Vrouw’ op VIER. Jani Kazaltzis blijft scoren en ook privé gaat het de stylist voor de wind. Al moest Jani wel te rade gaan bij een psycholoog om zijn relatie te redden…

Ondanks het blijvende succes wil Jani Kazaltzis zich nog steeds geen BV noemen. Jani houdt het liever bij “stylist en personality”, onthult hij in Story. En die ‘personality’ is ondertussen al twaalf jaar samen met zijn huidige vriend. Ook al was hun eerste ontmoeting een enorme mislukking. Twaalf jaar geleden leerde Jani zijn huidige vriend kennen in een discotheek. “Ik ben op hem afgestapt, maar hij had nul interesse in mij. Hij wilde me zelfs zijn nummer niet geven.” Waarop Jani besloot een crimineel feit te plegen: “Daarom heb ik stiekem zijn gsm uit zijn zak genomen, en daarmee naar mezelf gebeld. Zo had ik zijn nummer, hé,” lacht Jani Kazaltzis. “Heel stom eigenlijk, maar ook grappig. Twee weken later kwam ik hem weer tegen, toen heb ik hem getrakteerd bij wijze van verontschuldiging. Die avond hebben we wél veel gebabbeld en nadien zijn we naar mekaar toegegroeid,” aldus Jani in Story.

Ondertussen is het koppel twaalf jaar samen en dat is in moderne tijden een eeuwigheid. Jani beseft ook hoe bijzonder zijn relatie is. In Story onthult hij het geheim tot hun succesvolle relatie: “Bij hem kan ik helemaal mezelf zijn. Hij toont begrip als dat nodig is, maar hij durft me ook een duwtje te geven,” klinkt het bij de populaire stylist. Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn in hun relatie…

“Uiteraard hebben wij soms ook discussies of moeilijke periodes. Onlangs nog, omdat bij ons allebei de werkdruk enorm hoog lag. Je moet weten dat mijn vriend nog harder werkt dan ik. En de problemen begonnen zich op te stapelen.” Jani besloot hulp in te roepen om zijn relatie te redden.

Jani geeft toe dat hij op dat moment te rade ging bij een psycholoog. “En die zei dat we elkaar opnieuw moesten leren kennen, omdat mensen nu eenmaal veranderen.” Een wijze raad die hun relatie redde, geeft Jani toe. “Ik was 28 toen ik mijn vriend leerde kennen en op die leeftijd is een carrière opbouwen het belangrijkste. Omdat we zo bezig waren met onszelf, maakten we te weinig tijd voor elkaar,” geeft Jani ruiterlijk toe in Story. Maar gelukkig keerde het tij: Jani en zijn vriend pasten het advies van de psycholoog toe en overwonnen hun strubbelingen. “Intussen zijn we alweer naar mekaar toegegroeid,” klinkt het opgelucht bij Jani Kazaltzis.

Bio van Jani Kazaltzis