.
Viva La Feta met Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham
vrijdag 3 juni 2022

Jani Kazaltzis: “Ze hebben hun goedkeuring gegeven”

Hij kreeg bekend volk over de vloer

Dankzij ‘Blind Gekocht’ leerde Jani Kazaltzis Bart en Kelly kennen en ook makelaar Béa. Zij keken een tijdje geleden samen naar een aflevering van het programma en zagen zo voor het eerst het droomhuis van de presentator van het programma.

“Ik heb gelukkig geen negatieve commentaar mogen horen. Bart is zelfs blijven slapen. ‘Beter dan een hotel’, vond hij het. Ik veronderstel dat dat en compliment was”, lacht Jani in Dag Allemaal.

Het was geen eenvoudige klus voor Jani om dit vierde seizoen van ‘Blind Gekocht’ te presenteren. Er zaten wel enkele heftige koppels tussen met heel wat eisen. De emoties liepen heel vaak hoog op.

“Op het moment zelf had ik dat gevoel niet zo, maar nu ik het allemaal op tv zie, klopt het wel. Ik merk gelukkig dat ik ook in dramasituaties altijd weet hoe ik het kan ontmijnen.”

Ondanks de vele heftige reacties begreep Jani maar al te goed waarom sommige koppels zo reageerden. “Hun geld is weg en ze zien een huis waarvan ze denken: ‘Hier wil ik niet wonen!’ Reken daar nog stress bij… mensen reageren dan gewoon niet meer rationeel. Maar het programma is erg plezant om te maken, mij mogen ze alleszins bellen voor een volgend seizoen.”