.
Jani Kazaltzis
donderdag 2 december 2021

Jani Kazaltzis over outing: “dat deed mij ontzettend veel pijn”

Zijn ouders waren niet gelukkig

In de tweede aflevering van ‘James, de musical’ is het de beurt aan Jani Kazaltzis. Jani en James zijn twee goede vrienden en begrijpen elkaar als geen ander. Zeker niet wanneer het gaat over ‘outing’. Jani is een echt familiemens en dat zijn vader zijn outing eerst niet accepteerde, dat was bijzonder hard voor Jani.

Door die outing werd de band tussen Jani en zijn vader minder sterk en raakten ze elkaar een beetje kwijt. In ‘James, de musical’ en Dag Allemaal vertelt Jani over die moeilijke periode. “Ik was bang om mijn ouders teleur te stellen. Hun droom om oma en opa te worden viel in het water. Ik wist dat ik hen diep ongelukkig zou maken en dat deed mij ontzettend veel pijn;”

Jani bracht zijn uiteindelijk zijn mama om de hoogte per brief. “Ik was van plan om die brief voor te lezen, maar ik had de moed niet”. Jani’s moeder vertelde het nieuws nadien aan zijn vader en daarna heeft hij hem even niet meer gezien. “Ik kreeg dat gewoon niet verwerkt, maar dat heb ik hem nooit kwalijk genomen.”

Download onze app voor iOS of Android