.
News Image

Jani Kazaltzis noemt Bab Buelens een foorwijf

Jani Kazaltzis heeft hard oordeel klaar over Familie-actrice.


Jani Kazaltzis blijft de grootste stijlgoeroe van Vlaanderen en op zijn platform JaniTV geeft hij stijladvies aan bekende Vlamingen. Deze keer was Familie-actrice Bab Buelens “slachtoffer van dienst”.

De meeste BV’s trekken naar Jani met klamme handjes, trillende benen en héél wat angstzweet, lezen we op JaniTV. En dat geldt zeker voor Bab Buelens die eerder al te maken had met het onverbiddelijke oordeel van Jani toen ze het waagde UGGs te dragen. En ook deze keer heeft Jani een streng oordeel klaar voor de actrice…

Bab Buelens is opgegroeid in de mode met een mama die in de mode werkt en haar grootouders waren veel bezig met het maken van kleren. Haar eigen stijl noemt Bab “eclectisch”. Maar wat denkt Jani van Babs stijl?

De kledingstukken van Babs moeder en oma worden goedgekeurd door Jani, maar wanneer Bab haar trainingspak bovenhaalt noemt Jani haar “een foorwijf”. Een trainingsbroek in cowboylaarsjes? Dat doet Jani iets te veel denken aan “pornostrippers uit de jaren ‘90”. Dat was zelfs toen al marginaal, aldus Jani. En Jani gaat nog een stapje verder: “Je moet snel je hond uitlaten en je moet snel schoenen nemen die al vuil zijn want anders trap je weer op stront, en dan doe je dat aan…”