.
Jani Kazaltzis
maandag 6 december 2021

Jani Kazaltzis na outing: “mijn mama was verdrietig”

Hij had even geen contact meer met hen

Het is niet voor iedereen even eenvoudig om zich zomaar te outen bij zijn of haar vrienden en familie. Heel wat jaren geleden outte presentator Jani Kazaltzis zich bij zijn ouders. Een periode die hij liefst van al helemaal zou willen vergeten.

“Ik schreef een brief naar mijn moeder om haar in te lichten. Ik deed het per brief omdat ik bang was om de verkeerde dingen te zeggen. Mijn moeder belde later die dag en ze klonk verdrietig. Ze zei dat ze mijn vader zou inlichten”, vertelt Jani in ‘James, de musical’ en Dag Allemaal.

Jani zijn vader reageerde niet zo positief op het nieuws. “Ik weet dat hij ontzettend veel van ons houdt, hij is gewoon anders opgevoed en begreep niet dat zijn zoon op mannen valt. Hij wou gewoon niet dat ik ongelukkig was. Hij is zelfs naar de dokter geweest om een pilletje voor mij te vragen. Dat klinkt misschien raar, maar voor mij was dat een heel mooi gebaar. Hij zei: ‘Ik verkoop mij n huis als er een pilletje bestaat zodat Jani weer gelukkig kan worden.’ Maar ik wás gelukkig.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jani Kazaltzis

Meer Over:

Jani Kazaltzis