.
Jani Kazaltzis
dinsdag 14 juni 2022

Jani Kazaltzis kijkt vreugdevol terug op zijn jeugdjaren

Hij houdt van een goede dosis nostalgie

Nostalgie is iets wat Jani Kazaltzis niet vreemd is. Hij heeft dan ook enorm goede herinneringen aan zijn jeugdjaren. Hij groeide op in een wijk in Waterschei tussen vrienden en familie.

“Allemaal warme mensen die steeds klaarstonden voor elkaar. De hele buurt werkte als een geheel. Als er eens geen opvang was, wendden we ons tot buren en ouders van vriendjes. We speelden hele dagen buiten en hadden een veilig vangnet. Dat kon toen nog allemaal, pré-Dutroux”, laat Jani zich ontvallen in Het Laatste Nieuws.

“Ik mis die tijd en die warmte van toen, er wordt nog vaak over gepraat met vrienden en familie. We waren altijd omringd door warme mensen en leefden in een beschermde sfeer”, aldus Jani.

“Toen kwam ik op een punt dat ik dacht, nu moet ik hier afstand van nemen. Ik ben bewust weggegaan uit Limburg, maar besefte pas veel later hoe rijk het leven daar was.”

”Iedere dag warm eten na school, een bad nemen op vrijdag, barbecues met vrienden en buren, vakanties naar Griekenland. Allemaal topherinneringen uit mijn jeugdjaren.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jani Kazaltzis

Meer Over:

Jani Kazaltzis